Hier vind je de veelgestelde vragen van de hypnomeditatiegroep

                   

Veelgestelde Vragen

Wat als ik onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij een meditatie?

De replay van iedere meditatie blijft in de groep. Dus die kan je dan altijd doen!

Wanneer doe je de live meditaties precies?

Alle meditaties zijn ten alle tijden te beluisteren.
Wanneer ik in realtime een meditatie doe is iedere dinsdag t/m donderdag om 7:45 - 8:30.
Altijd 45 minuten, je kan op mij rekenen om binnen de tijd te blijven.

Eerste 15 minuten vraag ik naar jullie intenties en vertel ik een verhaal (metafoor, les, etc.).
Daarna begint de meditatie.
Er zijn veel mensen die alleen even het voorpraatje willen horen en de meditatie later doen.

Elke maand is er ook een avondmeditatie om 21:00.
Ook (gratis) los mee te doen, check farahlutvica.com/liefde.

Alleen in de groep is de replay van de avondmeditatie beschikbaar.

Waarom een maandelijks abonnement? Kan ik niet in een keer een bedrag betalen?

Ik weet niet tot hoe lang ik doorga met deze meditaties. Misschien minder dan 1 jaar, 5 jaar, misschien wel 10!
Dus dat vind ik persoonlijk prettig, zit jij nergens aan vast en ik ook niet. En ik hou echt niet van administratie..

Hoe kom ik de groep in?

Na betaling krijg je alle instructies per mail!

Krijgen mensen die ik aanbeveel korting?

Iedere maand op een dinsdag geef ik een avondmeditatie, en die is gratis. De avondmeditatie doe ik buiten de groep via Zoom en in onze groep tegelijkertijd. De uitnodiging voor de avondmeditatie staat in mijn menu-balk op deze website. Of ga naar www.farahlutvica.com/liefde

Vooralsnog is er verder geen korting om de groep in te komen.

Kan ik in termijnen betalen?

Bericht mij voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee :)

Wat als ik maar een maand mee wil doen?

Dat is prima. Je kan altijd je lidmaatschap opzeggen, dus dan heb je een maand toegang tot de groep als je dat wilt. Betalingen stoppen wanneer jij dat aangeeft. En je kan mij een bericht sturen via FB of per mail, en ik kom dan in max. 1 werkdag bij je terug. Vaak dezelfde dag al.

Blijft het maandelijkse bedrag hetzelfde voor mij?

Jij blijft inderdaad elke maand hetzelfde bedrag betalen waarmee je bent ingestapt in de lidmaatschap.

Lopen de betalingen automatisch door?

Ja, je hoeft dus niet handmatig de facturen te betalen. Ze worden automatisch afgeschreven iedere maand. Opzeggen kan altijd door mij een bericht te sturen op Facebook of per mail. Geef me 1 werkdag en ik regel het gelijk!

Hoe lang blijven de meditaties online?

Voor zolang Facebook dat goed vind. Ik neem aan voor altijd, want ik hou ze in de groep.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Je kunt maandelijks opzeggen door mij een bericht te sturen (via Facebook of per mail). Je lidmaatschap loopt steeds een kalendermaand. Je kunt op elk moment in een kalendermaand je abonnement beëindigen. Je blijft toegang houden tot het einde van die kalendermaand. Als je niet opzegt loopt je lidmaatschap automatisch door.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Als je binnen de eerste 14 dagen na betaling helemaal niet tevreden blijkt met je aankoop, kan je het bedrag waarmee je de lidmaatschap inging teruggestort krijgen binnen 28 dagen. Je kan kosteloos de lidmaatschap stopzetten door mij te berichten/ een mail te sturen. Wanneer je lidmaatschap is stopgezet volgen er geen verdere betalingen.

Hoeveel meditaties kan ik terugzien als ik nu lid wordt?

Alles van het jaar dat je instapt. Ieder jaar maak ik een nieuwe groep.

Leden behouden toegang tot alle jaren vanaf dat ze lid zijn.

Heb je losse meditaties?

Die komen met de tijd vrij op Youtube. Daar ben ik 'TheRedheadHypnotist'.

Wat als jij onverhoopt niet aanwezig kunt zijn voor een meditatie?

Ik zal altijd een sessie dat ik niet aanwezig kan zijn compenseren met een ander tijdstip of een extra meditatie. Dit wordt duidelijk gecommuniceerd in de groep.

Worden deze meditaties ook buiten de groep gedeeld?

Vooralsnog doe ik dat niet. Maar het kan zeker gebeuren. Als ik dat dan doe, dan worden namen er sowieso uitgehaald mits ik toestemming heb om een meditatie extern te delen.

Mijn partner/ iemand anders wilt graag met mij meeluisteren, kunnen we samen luisteren?

Yes, in de ruimte waar je bent mag van mij iedereen meedoen.

Ik ben bang dat ik niet consistent kan blijven..

Dat snap ik. Ik weet dat dit een commitment is naar jezelf.
En ik weet ook dat jij dat kan. Het is niet voor niks dat deze groep je aanspreekt. Dus laten we afspreken dat ik je meer in de gaten houd. Wat ik daarmee bedoel: dan stuur ik je een bericht als ik merk dat je niet aanwezig bent. Misschien vind je dat spannend.. Dan weet ik zeker dat je het nodig hebt! Wanneer ik je toevoeg aan de groep kan je mij een privé bericht sturen hierover en dan zal ik extra op je aanwezigheid letten.

Mag ik een bericht plaatsen in de groep dat ik een nieuw lid ben?

YES! Juist! We verwelkomen je met liefde!

                 

Zin in mijn hersenspinsels?

Yes....... Wil je mij af en toe in je mailbox? Ik deel met je wat er in mijn hoofd omgaat. Misschien een leuk gedicht, iets over hypnose, NLP, of waar ik in de toekomst te vinden ben. Lekker Farah style. 
50%
Bring it on!